Forside
Hvem er vi
Aktiviteter
Kontakt
Galleri
Forårsparade
Vedtægter
Kun for medlemmer
Foto af medlemmerne
Leje af trailerHvem er vi

Klubben:
INDUISTERNE MC HJØRRING er startet i 1973.
En flok gæve motorcyklister fra store dele af Vendsyssel fik dannet en klub, først i 1975 fik man et fast tilholdssted, nemlig en ejendom på Hedevej.
Hjørring kommune havde en ældre ejendom beliggende i byens udkant, den kunne vi disponere over indtil de evt. skulle bruge grunden, som oprindeligt
er udlagt som industriområde, industrien har siden udviklet sig i andre retninger, så vi har stadig huset.
Gennem årene har medlemmerne med stort flid renoveret huset, så det nu fremstår som et dejligt mødested med opholdsrum, køkken, bar og værksted.
Der er også en dejlig stor græsplæne med plads til telte.

Medlemmer:
Vi består i dag af ca. 60 medlemmer fra 22 til 75 år, hvoraf der også er kvindelige medlemmer, vi vil gerne have flere medlemmer, så kig ud og se, om det
kunne være noget for dig, eller kontakt en af os, og hør nærmere om hvad du får for kontingentet, på 350 kr. i kvartalet, udover en masse gode mc-kammerater.

Tirsdagsture:
Foruden klubhuset som fælles mødested har vi i sommerperioden nogle aftenture med udgangspunkt fra REMA 1000 på Bispensgade i Hjørring, det er ture på 50-
100 km., kørslen foregår på mindre og også helt små veje i Vendsyssel, turene kan nogle gange være kombineret med forskellige aktiviteter, f.eks. virksomhedsbesøg.
Alle er velkomne på turen og der er en kørestil for alle, da vi efter behov og ved stort antal fremmødte deler os op i hold, herunder et cruiserhold.
Man møder bare op kl 19:00 på pladsen - dog kl. 18:00 i september og sæsonen ud, se gode råd om kolonnekørsel

Søndagsture:
Vi har i sommerperioden nogle eftermiddagsture med udgangspunkt fra klubhuset Hedevej 96 i Hjørring, det er ture på 100+ km.,
kørslen foregår på mindre og også helt små veje i Nordjylland, turene kan nogle gange være kombineret med forskellige aktiviteter.
Alle er velkomne på turen.
Man møder bare op første og sidste søndag i måneden kl. 11:00 og kl. 13:00 de andre søndage, om vinteren er der klubhygge fra kl. 14-17.


Andre aktiviteter:
Herudover køres der også nogle til træf og motorcykelløb, både i DK og i udlandet, mange bruger også motorcyklen til sommerferier.
Om vinteren er der de ugentlige klubaftener med diskusioner og kaffe. Måske bliver der vist billeder fra foregående sæson.
Nogen har gang i værkstedet med service eller anden vedligeholdelse af motorcyklen, og der er altid nogen som kan give gode råd til arbejdet.

I Värmland i Sverige har vi gennem mere end 50 år haft en venskabsklub, Ekshärad MC,